Dubtes freqüents

Benvolgudes famílies, Tot seguit trobareu alguns dels dubtes més freqüents en relació amb les diferents activitats i el procés d’inscripció.

Sobre els espais

On es fan les totes les activitats?

Totes les activitats d’estiu es faran a les Instal·lacions de l’Escola Sant Nicolau (carrer Jardí, 72-80), excepte les Colònies de bàsquet que es fan a La Conreria (Tiana) del 1 al 8 de juliol i el Campus Beach&Basketball que es farà a El Masnou del 10 al 16 de juliol.

A quines activitats es va d’excursió cada setmana?

Excursió setmanal només n’hi ha al Casal El Petit Príncep. sí sí que semes fan sempre sortides i excursions setmanals, que ja estan previstes i que us comunicarem la reunió informativa. Per a la resta d’activitats, les excursions depenen del nombre d’inscrits i la temàtica setmanal.

Què haig de tenir en compte per a les excursions?

Les excursions són els dijous són de 9h a 17h i, per tant, inclouen el dinar. Podeu portar un dinar des de casa o adquirir un ticket de dinar a la Secretaria de l’Escola.

Sobre els horaris

El servei d’acollida on es farà? A quina hora comença i a quina hora finalitza?

El servei d’acollida el farem a partir serà de 7:45h a 8:45h la Secretaria de l’Escola Sant Nicolau. El cost addicional per deixar els nens i nenes en aquesta franja horària és de 3€ per dia, independentment de si el deixeu a les 7:45h o més tard. A partir de les 8:45h ja no hi haurà cap cost addicional.

On i a quina hora haig de portar el nen/a si no faig servei d’acollida?

L’has de portar entre les 8:45h i les 9:00h a l’entrada del pati. Allà els respectius coordinadors i monitors de cada activitat ja se’n faran càrrec.

On i a quina hora haig de recollir el nen/a?

Torn de matins: recollida a l’entrada de l’Escola Sant Nicolau, entre les 13:00h i les 13:15h.

Torn de migdies: recollida a la secretaria de l’Escola Sant Nicolau, entre les 14:30h i les 15:00h.

Torn de tardes: recollida a l’entrada de l’Escola Sant Nicolau, entre a les 17:00h.

Totes les activitats duren fins la tarda?

No. Només el Casal El Petit Princep i l’activitat de Programació i Teconoligia tenen horari de tarda. La resta d’activitats acaben totes a les 13:00h.

Sobre les inscripcions

Què hagi de fer per inscriure el meu fill/a?

Ho pots fer de dues maneres:

  1. ONLINE: Pots fer la inscripció a través d’aquesta pàgina web. Però tingues en compte que l’inscripció no es considera complerta fins que no hagi fet el pagament de la mateixa! IMPORTANT: si fas l’inscripció per mitjà d’aquesta web no hauràs de calcular res, ja que el preu apareix de manera automàtica en omplir cada casella.
  2. PRESENCIALMENT: Omplint la fulla d’inscripció i portant el document amb la signatura original a la Secretaria de l’Escola Sant Nicolau, entregant també el comprovant de pagament. Per evitar errades en el pagament, pots fer servir la calculadora de preus que trobaràs en aquesta web.

Puc inscriure el meu fill/a una setmana a una activitat i una altra setmana a una altra?

I tant que sí!

Puc inscriure el meu fill/a tot el dia però portar-lo a dinar a casa?

Sí. En aquest cas cal que marquis l’opció MATÍ+TARDA.

Com puc resoldre alguns dubtes que tinc i que no apareixen en aquest full?

Tens dues maneres de fer-ho:

  1. Demanant informació a la Secretaria de l’Escola, en horari de 9h a 19:30h.
  2. Enviant un correu electrònic a estiu@santnicolau.com

Sobre els preus

Si faig una activitat al matí i una altra a la tarda, el cost de la inscripció varia? Per exemple, Dansa al matí i Casal El Petit Príncep a la tarda.

Tan sols les activitats de tarda de Programació i Tecnologia sí que tenen un preu especial.

Com es paguen els suplements d’acollida, dinar esporàdic i matins/tardes esporàdiques?

Aquests important s’hauran d’abonar a secretaria, únicament en efectiu, en horari de 8:00h a 10:00h i de 13:00h a 15:00h.

Vull inscriure’m a una activitat de Programació i Tecnologia però la calculadora de preus no em deixa marcar la opció de quedar-me a dinar. Com ho haig de fer?

Els dinars de les activitats de Programació i Tecnologia s’han de pagar amb una transferència especifica, per import de 33€ i indicant DINARS + Nom de l’alumne inscrit.